Köpvillkor

Information om beställning och orderbekräftelse

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. I orderbekräftelsen anges vad som gäller vid ångerrätt eller reklamation. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-post till  info@alemsjarnhandel.se eller ring 0499-225 95. Du måste vara minst 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställning.

 

Information om priser

Priserna på produkterna hos Ålems Järnhandel anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för tryckfel i prissättning och i informationen som av olika anledningar kan uppstå. Är du berörd av detta i din order, så kommer vi att kontakta dig.

Information om produkter

Vi reserverar sig för eventuella tryckfel på vår webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt.

Information om betalningssätt

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Integritetspolicy

Vi sparar inte dina kunduppgifter till annat än att fullfölja din beställning. Vi följer GDPR (General Data Protection Regulation) som träder i kraft 25/5 2018. Du kan alltid begära rättelse, utdrag, samt att vi tar bort dina uppgifterna från vårt register. Läs mer om GDPR här .